LA FERVANCE: GOLDEN GLOW

Het Australisch/Franse La Fervance is een clean beauty label met als eerste product Éclat Extraordinaire, het summum van sustainable luxury beauty. Exclusief te koop via Skins Cosmetics.

Éclat Extraordinaire is 100% natuurlijk (bijzonder!) en een super hydraterende crème waarvan je een zijdezachte huid krijgt en dankzij het plump-effect minder rimpeltjes. En wat een glow!  Het geheim van Éclat Extraordinaire is puur goud! Voor de mooie glow is de crème verrijkt met 23 karaat goud plus 1 karaat zilver.

La Fervance is opgezet door de Australische Melissa Obeid, ex-modestudent die ooit twee jaar lang werkte in Nederland voor de succesvolle modeontwerper Alexander van Slobbe. Van hem, vertelde ze tijdens de presentatie van La Fervance, leerde ze het belang van vakmanschap en  kwaliteit. Tegenwoordig woont Obeid in Frankrijk, waar haar 100% natuurlijke label wordt gemaakt.

Breng Éclat Extraordinaire aan hoe je wilt. Dagelijks in de morgen op je gezicht en hals. Of slechts een klein beetje als moisturizer die je kan mengen met je foundation. Of als wekelijks masker. In dat geval breng je de crème 2x per week dik aan, tien minuten in laten trekken en in de huid masseren, en restjes verwijderen met lauw water.

La Fervance, Éclat Extraordinaire 50 ml €195. Via Skinscosmetics.nl of in de Skins Cosmetic winkels.

Vorige
Vorige

HIGH TECH VERZORGING VAN VENN

Volgende
Volgende

PERFECTIE, PERFECTIE, PERFECTIE