HIGH TECH VERZORGING VAN VENN

De cleane producten van het Amerikaans-Koreaanse merk VENN is ontwikkeld om een tijdrovende skincareroutine te stroomlijnen en te voorkomen dat ingrediënten elkaar tegenwerken. Alle VENN producten bevatten een hoog percentage actieve ingrediënten en zijn high-tech klinisch bewezen. Zonder nasties als syntetische geurstoffen, siliconen, minerale olie, kleurstoffen, cool tar en andere controversiële ingrediënten. Nu exclusief bij Cosmania online.

We probeerden VENN Vitamin B Activated All-In-One Concentrate voor een trekkerige en droge huid. Ook dit rijke concentraat bevat alle eigenschappen van een toner, essence, ampul, serum, moisturizer in één product, en bestaat uit 93% natuurlijk verkregen antioxidanten en bioactieve stoffen die elkaar niet blokkeren of uitschakelen.

Sleutelingrediënt is mastiekgom, een plantaardige hars afkomstig van de Griekse Pistacia lentiscusboom. Mastiekgom is rijk aan antioxidanten, heeft een ontstekingsremmende werking, voorkomt vochtverlies, vermindert veroudering door uv-stralen zoals rimpels en pigmentvlekken en verbetert de helderheid en glans van de huid. Dit concentraat, geschikt voor alle huidtypes, breng je ’s morgens en ’s avonds op een schoon gezicht aan. Het voelt romig, trekt snel in, is reukloos. Ideaal voor een hydradatie van minimaak 24 uur. Ontdekt VENN.

VENN Vitamin B Activated All-In-One Concentrate 50ml €184. Via Cosmania.nl inclusief gratis product.

Vorige
Vorige

20 SECONDEN FEEST

Volgende
Volgende

LA FERVANCE: GOLDEN GLOW