99% NATUURLIJK: COLONIA FUTURA

De nieuwe Colonia Futura eau de cologne van Acqua di Parma is voor 99% samengesteld uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, geheel in overeenstemming met de ISO16128-norm. Ruik het.

Met dit initiatief wil Acqua di Parma een positieve impact op het milieu en de samenleving maximaliseren. Het duurzaamheidsmanifest van het historisch Italiaanse huis is opgezet om de Italiaanse natuur, cultuur en kunst te behouden, te beschermen en door te geven aan toekomstige generaties via een ethische, transparante en duurzame aanpak. Het parfum is bovendien gecreëerd met respect voor de lokale gewassen en bevolking. Ook de verpakking, ontworpen volgens een milieuvriendelijk procedé, is duurzaam.

Sprankelende bergamotnoten uit Calabrië, zachte muskaatsalie en de frisheid van lavendel zijn de belangrijkste essences van Colonia Futura. De combinatie geeft een een eigentijdse twist aan de iconische Colonia en het kenmerkende Frutti d'Oro.

Oftewel in detail: subtiele vetiver tonen zijn gehuld in een prachtige citrusexplosie van bergamot, citroen en grapefruit, en worden ondersteund door de kruidige nuances van roze peper. De levendige accenten worden zachter en aromatischer, en het hart van de geur onthult een zoete varen. De grassige, frisse nuances van lavendel en het bijna tastbaar aroma van salie creëren een prachtig duet. Deze harmonie wordt op de achtergrond perfect aangevuld met houtachtige, intens aardse toetsen van vetiver.

Naast de eau de cologne omvat de collectie ook een shampoo en douchegel evenals een deodorantspray en -stick.

Acqua di Parma Colonia Futura, 180ml, € 162 onder andere via de bijenkorf.nl en acquadiparma.com

Vorige
Vorige

PIXI’S PORIËN MINIMIZER

Volgende
Volgende

IN VUUR & VLAM: BALMAIN X TRUDON