PIXI’S PORIËN MINIMIZER

Pixi, bekend van de iconische Glow Tonic, lanceerde onlangs de gloednieuwe Clarity Collection met 4 nieuwe skintreats waaronder Clarity Concentrate, een zuiverend serum.

De basis van al de vier nieuwe Pixi producten die flink de poriën aanpakken, is salicyzuur dat zorgt voor een heldere teint en uitstraling. Ook bevatten 3 van de 4 producten glycoolzuur voor een milde exfolierende werking. Je kan alle producten als 4-stappenplan gebruiken, maar ook onafhankelijk van elkaar. Het is maar net waar je behoefte aan hebt. Onze favoriet is Clarity Concentrate, we merken dat dit serum daadwerkelijk de meer grovere poriën verkleint en zorgt voor een heldere teint. Dit geurloze concentraat hydrateert en exfolieert ook de huid. Met kalmerende aloë vera, ontgiftend melkzuur en probiotica voor de huidbalans. Aanbrengen – 2-3 druppels - op een gereinigde huid.

Pixi Clarity Concentrate 30ml €34, Clarity Lotion 50ml €34, Clarity Cleanser 135ml €23,50, Clarity Tonic 250ml €23,50 100ml €12,00. Via o.a Babassu, cosmania.nl

Vorige
Vorige

PALM PARFUMS

Volgende
Volgende

99% NATUURLIJK: COLONIA FUTURA