OOGLIFT MET KENZOKI

De huid rondom de ogen is een gevoelige zone, je ziet daar het snelst de eerste tekenen van ouderdom. Denk aan wallen, rimpeltjes en donkere kringen. Door Kenzoki Youth Flow Eye Firming Serum in je routine op te nemen kun je na 4 weken verbetering zien. Het serum beschermt ook tegen oxidatieve stress.

Het oogserum bestaat 97% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De formule bevat extracten van de heilige lotusbloem en grote malva die huid-verstevigend werken. De textuur ruikt heerlijk fris en trekt snel in de huid. Het serum is geschikt voor alle huidtypen. Tijdens gebruik merk je dat de huid rondom de ogen intens gehydrateerd en versterkt worden. Doordat er parelmoer deeltjes in het serum verwerkt zitten wordt de huid gelijk helderder en stralender. Rimpeltjes worden gladgestreken, de huid wordt strakker en oogt jonger en uitgerust.

Hoe te gebruiken? Breng het serum zowel 's ochtends als 's avonds aan op een gereinigde huid. Gebruik een klein drupje en strijk het van de binnenste ooghoeken uit naar buiten toe. Ontdek ook de gehele Kenzoki Youth Flow collectie!

Door Shannon Orie

Kenzoki Youth Flow Eye Firming Serum €74,95 via iciparisxl.nl en de ICI Paris XL Parfumerieën.

Vorige
Vorige

VELVET LIPPEN MET CHANEL

Volgende
Volgende

DIOR MAKE-UP SPRING/SUMMER 2022