DIOR MAKE-UP SPRING/SUMMER 2022

Peter Philips, creative director en image director van Dior Make-up, creëerde voor Maria Grazia Chiuri's lente-zomercollectie 2022 een make-up geïnspireerd op de swinging sixties met als eyecatcher de zwarte eyeliner. Laat je inspireren!

Philips tekende de grafische lijntjes met de Diorshow on Stage Liner 096 Vinyl Black. Hij trok zowel een lijntje aan de buitenkant van het bovenste als het onderste ooglid en trok ze helemaal door naar de buitenste hoeken. Deze dubbele focus werd gescheiden door een lijn met het beige potlood Diorshow Kohl 529.

Op de oogleden zitten verschillende Mono Couture tinten: 434 grège velvet, 443 cashmere matte, 481 poncho satin, 530 tulle satin en 573 nude dress satin. Voor de scherpe wenkbrauwen gebruikte Philips de Diorshow Kabuki Brow Styler.

Voor de teint werd de huid geprept met het Total Capture Super Potent Serum, gevolgd door de Total Capture Firming and Wrinkle Correction Cream. Daarna bracht Philips Dior Backstage Face & Body Primer 001 Universal aan, die de oneffenheden vervaagt en een perfecte fixatie geeft aan de dior backstage face & body foundation. Phlips maakte te look af met een zeer lichte transparante sluier van Dior Backstage Face & Body powder-no-powder.

Over de mond zegt Philips: “De lippen zijn heel natuurlijk en gehydrateerd met Dior Satijnbalsem 000 Diornatural Rouge.

Vorige
Vorige

OOGLIFT MET KENZOKI

Volgende
Volgende

HELLO BAMBI LASHES