DE FACELIFT VAN SHISEIDO

Het Vital Perfection Lift Define Radiance Sheetmask  van het Japanse Shiseido belooft direct resultaat! Het masker lift de contouren van de huid en verheldert de teint in 15 minuten. Iedereen kan hiervan genieten aangezien de sheet masks voor alle huidtypes geschikt is.

Het krachtige gezichtsmasker bestaat uit twee delen. Een masker voor het gezicht en een masker voor de gezichtscontouren en beschikt over de zogenaamde ReNeura Technology ++. Deze technologie maakt de ​​niet reagerende huid wakker en zorgt ervoor dat de effectiviteit van huidverzorgingsproducten vergroot wordt. Anders dan de gewoonlijke sheet masks, wordt de kaaklijn gelift en wordt er gewerkt aan de rimpels, dofheid en verslapping van de huid. Ervaar een gelifte en stralende huid na 1 behandeling! Ja, op de wishlist! Het masker zit vol verzorgende extracten en prikkelt je zintuigen mede door gebruik van de orchidee en Japanse allspice. Heerlijk ontspannen de dag beginnen of eindigen.

Hoe te gebruiken? Breng het masker twee tot drie keer per week aan op een gereinigde huid. Laat het tien minuten inwerken en masseer het overtollige product zachtjes in. Vervolg daarna je beauty routine met een serum en /of de moisturizer.

Door Shannon Orie

Shiseido Vital Perfection Lift Define Radiance Sheetmask €115.37 via douglas.nl en de Douglas Parfumerieën

Vorige
Vorige

DIPTYQUE'S GEURIGE GRAND TOUR

Volgende
Volgende

ELIE SAAB LE PARFUM LUMIÈRE