NIEUW: GISOU BY NEGIN MIRSALEHI

Zoals je in onze eerdere postst hebt kunnen lezen, geloven Negin Mirsalehi en haar familie heilig in de kracht van honing en natuurlijke ingredienten.  Naast een mooie lijn met exclusieve Gisou haarproducten verscheen onlangs het eerste Gisou skincare product: Honey Infused Face Oil.

Vanzelfsprekend is de bron van deze duurzame olie de botanische Mirsalehi Bee Garden, en is de concentratie van de voedende, koud geperste olie hoog. Een handjevol ingredienten zorgen voor een mooie glow en vooral een flinke hydratieboost onder ander dankzij de olie van de Safflower, rijk aan vitamine E en werkzaam tegen ontstekingen. Het krachtige ingrediënt Rosehip Seed Oil werkt huid-verhelderend en bevat onder andere vitamine C. Primrose olie pakt roodheid, irritatie en droogheid aan.  De olie is gebotteld in een schattige flacon waar we met wat fantasie de vorm van een bij in herkennen. Honey Infused Face Oil is geschikt voor alle huidtypes.

Gisou by Negin Mirsalehi

Hoe te gebruiken? Breng 2-3 druppels aan in de palm van je hand en brengt de olie aan met je vingertoppen. Tip: je kan de olie mixen met je dagcrème voor nog betere hydratatie en een geweldig mooi glow.

GISOU BY NEGIN MIRSALEHI. Honey Infused Face Oil 26ml €52. Via Gisou.com

Vorige
Vorige

VOEDT JE HAAR MET KÉRASTASE

Volgende
Volgende

DIPTYQUE'S GEURIGE GRAND TOUR