DE MAGISCHE HOLIDAY BOX VAN SKINS

Unieke parfums die je niet overal kan kopen, luxe haarproducten, een exclusief make-up merk en veel cult huidverzorgingsproducten. Dit en meer betoverends zit in de Holiday Box van Skins Cosmetics.

Skins Cosmetics zorgt tijdens de meeste feestelijke tijd van het jaar voor de mooiste verrassing onder de kerstboom. Een goedgevulde box met veertien producten.

De goedgevulde doos is als een sprookje, waarin unieke producten de hoofdrol spelen; toverachtige tarotkaarten voorspellen wat eraan komt en onthullen de verhalen van de merken die je in de box vindt. Verrijk de feestdagen met adembenemende geurbelevingen, heerlijke verzorgingsproducten en huisparfums die de ruimte extra versieren.  

Voel, ruik en ervaar de magie van de uitzonderlijke selectie verfijnde beautyproducten die met veel passie en aandacht is samengesteld in deze luxe box. Wát er in de doos zit, oké hier komt ie: parfums van Maison Crivelli,  Ex Nihilo, Maison Francis Kurkdjian en D’Orsay. Haarverzorging van Beauty Disrupted en Virtue Labs. Make-up van Westman Atelier. Huisgeuren van Marie-Stella-Maris – Rock Roses Fragrance Sticks 100ml en Diptyque. Huidverzorging van Susanne Kaufmann, Tan Luxe, Eve Lom, Sunday Riley en Kat Burki.

De Holiday Box €65 is vanaf 11 november 2021 exclusief verkrijgbaar in alle Skins Cosmetics boutiques en op skins.nl. Bestel hem snel!

Vorige
Vorige

IN OOSTERSE SFEREN MET JUSBOX

Volgende
Volgende

GLAMMED-UP MET CHARLOTTE TILBURY