IN OOSTERSE SFEREN MET JUSBOX

Jusbox Perfumes is in 2016 opgericht door Chiara Valdo en Andrea Valdo. Het parfummerk brengt muziek en parfum samen en is de inspiratiebron voor iedere geur. Elke geur is een eerbetoon aan muziekiconen die een stempel hebben gedrukt op de muziekgeschiedenis en generaties hebben beinvloed. Ook bevat de flacon referenties naar muziek, zoals de dop als ‘vinylplaat’ en de verpakking die doet denken aan een cd-doosje. Binnenin vindt je een boekje met uitleg over de creatie.

Jusbox Perfumes zijn gemaakt in samenwerking met enkele van de meest gerenommeerde meesterparfumeurs ter wereld - Dominique Ropion, Antoine Lie, Julien Rasquinet en Dominique Moellhausen. De Jusbox 14 Hour Dream Eau de Parfum is een heerlijke orientaalse, houtachtige unisex geur. ‘Neus’ Antoine Lie laat je wanen in Oosterse sferen. De geur is een eerbetoon aan de psychedelische muziek van Pink Floyd en aan het eerste legendarische muziekfestival met zijn dromerige en omhullende sfeer.

In de basis ruik je houtachtige noten als cederhout, sandelhout en guaiac hout. In het hart van de geur patchoulibladeren, irisboter, zwarte peper, saffraan, vanillebloemen en pittige gember. De sterke patchouli geur neemt je in gedachten mee naar het mooie Goa. De vanille toont de sensuele kant van de geur.

Jusbox 14 Hour Dream Eau de Parfum 78ml €160 via debijenkorf.nl en de Bijenkorf Amsterdam

Vorige
Vorige

ILIA BEAUTY: DE MINI’S

Volgende
Volgende

DE MAGISCHE HOLIDAY BOX VAN SKINS