NIEW: TRINNY LONDON

Twintig jaar geleden maakte de Britse Trinny Woodall furore als style coach (What not to Wear). Met collega Susannah Constantine waren ze samen een begrip als televisie-duo Trinny & Susannah. Sinds een paar jaar heeft Woodall solo succes met haar beautylabel Trinny London.

Om overvolle make-up tassen voorgoed uit te bannen, introduceerde Trinny London the stack: handige multitasking potjes die naadloos in elkaar klikken. Trinny’s producten zijn op crèmebasis en gepersonaliseerd voor elk huidtype. De New beginnings Eye2Eye collective bestaat uit vier nieuwe rijk gepigmenteerde crème Eye2Eye-tinten, geïnspireerd op een nieuw begin.

Dawn is een glinsterende roze champagne tint die glans geeft aan je dagelijkse make-up routine. Vision is een koele tint met een vleugje mauve en zorgt voor een flatteuze matte finish. Chance is diep donkerroze en de meest satijnen finish van allemaal. Trust is bruin met een gouden glans voor een onschuldig gedurfde look.

Trinny London New Beginnings Eye2Eye collectie is verkrijgbaar vanaf 13 april - adviesprijs €21.50. Via trinnylondon.com

Vorige
Vorige

INTENSE ZONBESCHERMING

Volgende
Volgende

WILD WEST MAKE-UP