INTENSE ZONBESCHERMING

Ruim veertig jaar geleden werd de schadelijke werking ontdekt van UVB-straling en sinds 1990 kennen we de gevaren van UVA-straling. Tien jaar later lanceerde het Franse Avène lanceerde de 1e zonbescherming (Extreme Sunblock) tegen UVA en UVB.

Het Franse Eau Thermale Avène was al pionier op gebied van verbeteringen in de  zonbescherming met parfumvrije, reef-friendly, langwerkende, stabiele formules zelfs voor de meest zongevoelige huid. De nieuwste technologische innovatie is TriAsorB™, het nieuwste zonnefilter sinds 20 jaar.

TriAsorB™ zit in Eau Thermale Avène Intense Protect 50+Revolutionaire, en bevat een ultra-breedspectrum zonbescherming tegen UVA, UVB én zichtbaar blauw licht met hoge energie. Dat is uniek en revolutionair. Het ingrediënt pretocoferyl, een voorloper van vitamine E,  voegt een antioxidant-werking  toe.  Het  Eau  thermale  Avène (water direct uit de bron in Frankrijk) heeft een kalmerende en anti irriterende werking. Intense  Protect  50+ trekt in enkele seconden in en biedt 8 uur hydratatie, is goed bestand tegen zweet en is ultrawaterbestendig. De formule heeft een huidkleurige tint, die zelfs met de donkere huid versmelt na het aanbrengen.

Eau Thermale Avène. Intense Protect 50+, gezicht en lichaam € 21,50 Ultra waterbestendige fluïde. In Nederland verkrijgbaar bij geselecteerde apotheken, eenvoudig te vinden op eauthermaleavene.nl

Vorige
Vorige

ALS WATER

Volgende
Volgende

NIEW: TRINNY LONDON