BVLGARI’S NIEUWSTE SPLENDIDA

Na een geurige ode aan de iris, roos, jasmijn, tuberoos en magnolia verrast het Italiaanse Bvlgari met Splendida Patchouli Tentation, een meeslepend eau de parfum geïnspireerd op de tropische patchoeli-bloem.

Patchouli Tentation is een bloemige chypre en onderstreept evenals de andere Splendida Eau de Parfums een facet van het karakter van een vrouw, in dit geval haar vrouwelijke en verleidelijke kant met in in de hoofdrol patchoeli. Voor de topnoot van het parfum selecteerde meesterparfumeur Sophie Labbé de Patchoeli-olie Bali Flores, een zeldzame patchoeli geoogst op een heel klein eiland, gecombineerd met een rijk akkoord van witte perzik. Voor de middelste noot werd voor Bvlgari een exclusief patchoeli-hart gemaakt.

Naast de flinke dosis zeer zachte, verfijnde patchoeli (van o.a. Indonesische patchoeli bladeren), bevat dit verleidelijk parfum in het hart de elegante iris en bedwelmend, aards witte musk. Splendida Patchouli Tentation is net als Bvlgari-jwelen geen doorsnee parfum, maar een onderscheidend parfum. De betere parfums zijn opvallend vaak afkomstig van de beroemdste juwelenhuizen. Logisch kwaliteit is key.

Bvlgari. Splendida Patchouli Tentation Splendida Eau de Toilette. 30ml €69, 50ml €96, 100ml €136. Verkrijgbaar via bvlgari.com, douglas.nl, iciparisxl.nl & Bvlgari P.C Hooftstraat 73, Amsterdam.

Vorige
Vorige

CHANEL: FLEUR DE PRINTEMPS

Volgende
Volgende

ONTDEK MAGISCH GINZA