COCON: MASSAGE OP BESTELLING

De kracht van een massage is ultiem relaxen. Helend voor je lichaam en geest. En dat went. Vooral op stressvolle momenten of ter verlichting van bepaalde lichaamsklachten. Cocon Company levert verschillende behandelingen naar keus – thuis, of waarom niet - op het kantoor. Hoe handig en luxe is dat?

Cocon Company, opgericht begin 2020, biedt op zijn chicst gezegd wellness on-demand spa service: een behandeling boek je eenvoudig en snel via de cocon app. Een uur later staat de masseuse in je huis, inclusief massagebed en spullen. Je kan er op rekenen dat behandelingen uit worden gevoerd door proffesionele masseuses die gespecialiseerd zijn in een flink pakket aan massages van gezichtsmassages met een jade-roller en gua sha steen, zwangerschapsmassages, deep tissue behandelingen, hoofd/haar massages tot wat je zelf wenst.

Prijstechnisch zijn Cocon massages voordeliger dan vergelijkbare behandelingen in sterren hotels en spa’s. Met als groot voordeel dat Cocon bij jou thuis komt. De (massage) producten zijn organic, van het Italiaanse merk Comfort Zone.

In het Amsterdam Hoxton hotel vertelt Tyler Le – hij is een van de drie oprichters -  over Cocon’s missie: “Cocon Company richt zich niet alleen op om iemand er goed uit te laten zien, maar, nog belangrijker, om iemand een goed gevoel te geven. We streven ernaar om holistische luxe schoonheids- en wellnessbehandelingen en diensten voor iedereen in hun eigen omgeving toegankelijk te maken. Natuurlijke en duurzame schoonheid hebben zich ontzettend bewezen en wij hebben ze onderdeel gemaakt van ons DNA. Naarmate Cocon blijft groeien en meer schoonheids- en wellnessdiensten ontwikkelt, voelen we ons ook verantwoordelijkheid om alleen de beste producten te selecteren die zijn afgestemd op onze kern, met als prioriteit natuurlijk en duurzaam ondernemen.”

Een greep uit een ruime keus aan Cocon behandelingen: RELAXATION is een body massage gebasseerd op een trage masseertechniek met essentiele olie, voor een goed, vredig gevoel (60 min 90 min €100 €135), DEEP TISSUE stimuleert de bloedsomloop en ontspant optimaal (60 min 90 min €100 €135), THE COCON EXPERIENCE is de signature behandeling en begint met het doornemen van de wensen van de klant en is een ervaring op maat, met keus uit verschillende soorten massages en een haarbehandeling (60 min 90 min €110 €140), GLOW TO GO GUA SHA FACIAL is een effeciente en ontspannend behandeling die de huid voorziet van een mooie glow en de gezichtsvorm verfijnd en lift door middel van lymphatic drainage, deep tissue, Gua Sha en jade roller massages (60 min 75 min €80 €100).

Check: Website: www.coconcompany.com Instagram: @cocon.wellness App: Cocon Company

Vorige
Vorige

OP REIS MET MARIA NILA

Volgende
Volgende

ZELF-EXPRESSIE MET ZARA BEAUTY