OP REIS MET MARIA NILA

Met – eindelijk! – een heerlijke vakantie in zicht, is het geen toeval dat de nieuwe travelkits ons om de oren de vliegen.

Het Zweedse Maria Nila verkoopt al langer speciaal voor de zomer een zestal handige Beauty Bags met haarverzorgingsproducten in maxi en mini travel size formaten met shampoo’s gericht op volume, verzachtende shampoo’s tot herstellende shampoo’s en conditioners. De 2 nieuwe bags zijn Eco Therapy Revive Beauty Bag, een tasje met Cosmos Ecocertified full-size en travel-size detoxing shampoo’s en conditioners met formules die gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten. Met een micellaire reinigingstechniek en helende botanische proteïnen is dit detox setje ontworpen om je haar en hoofdhuid te ontgiften.

De nieuwe Styling Beauty Bag bevat vijf essentiële zomerse styling producten met Maria Nila bestsellers waaronder de Quick Dry Heat Spray en Cleansing Powder. Alle Beauty Bags zijn gemaakt van gerecycled mesh verkregen uit PET flessen – een materiaal dat zowel duurzaam als makkelijk schoon te maken is. Zoals alle andere Maria Nila producten bevatten ook de Beauty Bags enkel 100% vegan en cruelty-free beauty en sulfaat- en parabenen vrije formules geproduceerd in Zweden.

Maria Nila. Beauty Bags vanaf €49. Via marianila.com, haarspullen.nl, johnbeerens.nl

Vorige
Vorige

NIEUW: LOVELI FOOT DEO

Volgende
Volgende

COCON: MASSAGE OP BESTELLING