SUMMER LIGHT TEINT VAN CHANEL

De uitgebreide Chanel Les Beiges Summer Light collectie is geïnspireerd op zomerlicht: de warme tinten van de zonsopgang en zonsondergang.

Chanel Les Beiges Healthy Glow Bronzing Cream en Chanel Les Beiges Water Fresh Tint  zorgen voor die felbegeerde gezonde sunkissed glow. Een must have in je zomerse beauty routine. De Bronzing Cream is een fluweelzachte crèmegel met een perfecte dekking en mooie finish en precies de juiste hoeveelheid pigmenten die van nature in de zon voorkomen. De soepel smerende crème is ook gemakkelijk te mengen, het kan over het hele gezicht worden gebruikt of om contouren te structureren, met de nadruk op het voorhoofd, de slapen, de neus en de kin. Voilà: de begeerde stralende, natuurlijk sunkissed glow.

Les Beiges Water Fresh Tint bestaat uit 75% water met microkorrels. Water Fresh smelt snel in de huid en geeft het gezicht een onweerstaanbare frisheid, met een lichte natuurlijk dekking. Mooi meegenomen is de ultralichte hydraterende formule. Het bijgeleverde borsteltje zorgt voor een naadloze en gelijkmatige toepassing.

CHANEL. Les Beiges Water Fresh Tint 30ml€60 in 6 tinten. Les Beiges Palette Regards Belle Mine Naturelle, Tender, Intense. €58.

Vorige
Vorige

FOOD FOR SKIN IN DE PRIJZEN

Volgende
Volgende

NIEUW: LOVELI FOOT DEO