FOOD FOR SKIN IN DE PRIJZEN

Afgelopen maandag werden de prestigeuze Dutch Beauty Awards uitgereikt. Het Nederlandse skincaremerk Food for Skin pakte maar liefst twee Awards. Één in de categorie TALENT OF THE YEAR en de ander in de Categorie GROEN MERK met de Food For Skin-lijn 25 tot 40 jaar, met producten van resten van groentes en planten.

Het circulaire Food for Skin wil bewijzen dat het wél kan: effectieve en kwalitatieve 100% natuurlijke huidverzorging, made in NL, zonder zooi. “Deze felbegeerde award, uitgegeven door een vakjury, is het bewijs dat een start-up, zelfs in de overvolle cosmeticamarkt, een verschil kan maken”, aldus de Food for Skin–founders.

Food for Skin is opgericht door voormalig marketingmananger Angela en Cathy Ursum, specialist op het gebied van natuurlijke huidverzorging. “We zijn overdonderd door deze prijzen; het is echt heel bijzonder dat een start-up deze mag ontvangen nu we nog maar net op de markt zijn. Dit biedt ons een geweldige kans om ons verhaal over clean beauty op basis van (reststromen van) groenten & planten te vertellen en zoveel mogelijk mensen bewust te maken van mogelijk schadelijke ingrediënten voor mens en milieu in huidverzorging. Het feit dat een vakjury ons deze prijzen toebedeelt, geeft ons net die flinke zet in de rug die we nodig hebben om dóór te gaan. Het bevestigt dat dit de juiste weg is en geeft ons als ondernemers het vertrouwen om de volgende stappen te nemen die nodig zijn om onze missie waar te kunnen gaan maken”.

Vorige
Vorige

CAHIERS DES NATURELS

Volgende
Volgende

SUMMER LIGHT TEINT VAN CHANEL