AIME: VERZORGING VAN BINNEN UIT

Het Franse supplementenmerk Aime is opgericht door Mathilde Lacombe en François Morrier. Lacombe gelooft, net als veel schoonheidsexperts, dat een goede teint van binnenuit begint. Aime supplementen passen naadloos in elke huidverzorgingsroutine en zijn nu te koop via Skins Cosmetics.

Hoewel Lacombe en Morrier experts zijn in de beautybranche, zijn ze geen chemici, dus deden ze een beroep op Valérie Espinasse, een apotheker en microvoedingsdeskundige die hun idee voor Aime-huidverzorging tot leven bracht. Lacombe: “Het kwartje viel twee jaar geleden. Ik leed al jaren aan rosacea en ontmoette Valérie. Dankzij haar realiseerde ik me dat mijn huid gewoon een weerspiegeling was van wat er in mijn lichaam gebeurde en dat ik mijn huidproblemen niet alleen kon opgelossen met crèmes. Ik moest eerst voor de binnenkant zorgen.”

Aime lanceerde drie types supplementen: Pure Glow, French Glow en Urban Glow. Je kan twee of alle supplementen tegelijk kunt innemen.

Pure Glow bevat (onder andere) magnesium, zink en probiotica en helpt ontstekingen te kalmeren, waardoor het vooral goed is voor iedereen met een probleemhuid. Het kan tijdens je menstruatie (of de week ervoor) worden gebruikt om hormonale puistjes te verminderen.

French Glow bevat hyaluronzuur, alfa-liponzuur en probiotica om de huid te hydrateren en te versterken. Dit is een goede keuze als je al een redelijk goede huid hebt of als je teint droog of rosacea-gevoelig is.

Urban Glow, die is gemaakt voor de stadsbewoners en vrouwen die door de menopauze gaan. Het bevat teunisbloem, lycopeen en probiotica, dus het is in feite gevuld met antioxidanten om de huid te helpen zichzelf te beschermen tegen de omgeving en stress. Een van de varianten is de Matcha Glow. Een supplement in poedervorm voor een gezonde huid, haar en nagels. Dit biologische matchapoeder is gemaakt met hoogwaardig zeecollageen.

AIME. Via Skins Cosmetics. Skins.nl Pure Glow €30, Fresh Glow €30 Urban Glow, €30 €30 Hair & Scalp Kit €30, Matcha Glow en Cacao Glow vanaf €12 (5 stuks).

Vorige
Vorige

NEDERLANDS EERSTE 10FREE NAGELLAK

Volgende
Volgende

LE NOBILE VOOR MAMS