NEDERLANDS EERSTE 10FREE NAGELLAK

Wist je dat de toxische stoffen in nagellak onder andere hoofdpijn, migraine, misselijkheid, problemen aan de luchtwegen, verstoring van het hormoonsysteem en duizeligheid kunnen veroorzaken en zo via je nagelriemen worden opgenomen in je bloed?

Tijd om daar verandering in te brengen dacht PJR Care, met als resultaat glamorous, eco-vriendelijke, 10 FREE nagellakken in mooie modieuze tinten waarbij geen concessies worden gedaan aan kleur, durability en kwaliteit. De lak is behalve vrij van de 10 meest schadelijke stoffen (bevat géén; Tolueen, Dibutyflalaat (DBP), Formaldehyde Resin, Formaldehyde, Parabenen, Xyleen, Ethyl Tosylamide, Kamfer, Benzofenonen of van dieren afkomstige ingrediënten) ook dierproefvrij, halal, 100% vegan en zuurstof- en waterdoorlatend is.

PJR Care komt voort uit praktijkervaring. Na tientallen merken te hebben gedragen, stuitte Jennifer Rutten als businessclass stewardess elke keer weer op hetzelfde probleem: geen enkele nagellak was bestand tegen de lange vluchten en de vele handelingen die ze aan boord moest verrichten. Gellak leek een oplossing, echter na het verwijderen met aceton waren Jennifer’s nagels zwak en dun en braken regelmatig af. Met haar man Pim startte ze een grondig onderzoek naar nagellak, dat tot hun grote verbazing vol met gifstoffen bleek te zitten. Ze vonden de perfecte formule zonder schadelijke stoffen, veiliger voor de gebruiker en het milieu.

PJR CARE €14,95. Te koop via pjrcare.nl

Vorige
Vorige

NIEUW: ZARA VERKOOPT (BIJNA) BEAUTY

Volgende
Volgende

AIME: VERZORGING VAN BINNEN UIT