NIEUW: VIRTUE LABS

De ontdekking dat wetenschap kon worden toegepast op schoonheidsproducten was een openbaring voor Melisse Shaban, de oprichter van het Amerikaanse Virtue Labs, nu eindelijk in Nederland te koop via Skins Cosmetics.

Virtue Labs haarverzorging is gebasseerd op technologie, het vertrekpunt ontstond in een laboratiorium waar wetenschappers bezig waren met het ontwikkelen van medicijnen. De ontdekking van Alpha Keratin 60ku, bracht Melisse Shaban op het idee  om Virtue Labs op te richten. Het merk heeft een exclusieve licentie op de vernieuwende technologie voor cosmetische doeleinden. Alle Virtue producten – en dat is tegenwoordig een behoorlijke collectie - zijn vrij van parabenen, sulfaten, ftalaten, synthetische kleuren en kleurstoffen.  Glutenvrij, cruelty-free en vegan en veilig voor gekleurd haar.

Een van Virtue Labs producten is Virtue Restorative Treatment Mask Alpha Keratin 60ku, een snelwerkend haarmasker, en de bestseller van het assortiment.  Dit meermaals bekroonde, intens voedende masker herstelt onmiddellijk futloos haar, de veerkracht is meteen terug. Je haardos voelt zijdezacht en oogt glanzend. Zie Restorative Treatment Mask als een wekelijkse haarboost. De geur is fris, ruiken we daar citrus met kokosnoot?

Alpha Keratin 60ku wordt in dit masker gecombineert met vochtinbrengende crèmes die dezelfde kwaliteit hebben als gezichtsverzorgende crèmes. Een ander natuurlijk ingrediënt is onder andere Amaranthus Caudatus Seed Extract voor de verbetering van de handelbaarheid van beschadigd haar. Het herstelt en versterkt de lokken. De UV protectie beschermt het haar tegen de uitdrogende, beschadigende en kleur-afbrekende effecten van de zon.

 

Virtue Labs via Skins Cosmetics – skins.nl. Prijzen vanaf €35 voor een Dry Shampoo (125gr), €41 voor Full Shampoo (240ml) tot €72 voor het Restorative Treatment Mask 150ml. Check ook de Travel collection: Full Discovery Kit Travel Size | € 38,00, Smooth Discovery Kit Travel Size € 38,00, Recovery Discovery Kit Travel Size € 38,00

Vorige
Vorige

NIEUW: TWILLY D’HERMÈS

Volgende
Volgende

AFFORDABLE LUXURY: ATELIER VESPER