ROSY-POUT MET GIVENCHY

Droge lippen? Probeer eens Rose Perfecto Plumping Lip balm van Givenchy. Deze balm is gemaakt met ingrediënten van 95% van natuurlijke oorsprong. Het doel is om de lippen te voeden, zichtbaar voller en gladder te maken. Hello luscious pout!

Wat betreft verpakking en vormgeving is de couture lip balm werkelijk waar een lust voor het oog. Omhuld in een roze lederen case en dan hebben we het nog niet eens over de gemarmerde lipsticktinten - te mooi! De Rose Perfecto formule beschikt over een romige, smeltende textuur die meteen voor zachte, glanzende lippen zorgt. Dit komt mede door het roze peper-extract dat de lippen beschermt tegen uitdroging. Ook bevat de formule de actieve ingrediënten hyaluronzuur en vitamine C die voor volume en het plumping effect zorgen.

Door Shannon Orie

Rose Perfecto Plumping Lippenbalsem 24h hydratatie - €31,45. Verkrijgbaar via www.debijenkorf.nl en in de Bijenkorf Amsterdam. In negen kleuren: #002 Vital Glow, #37 Rouge Grainé, #102 Feeling Nude, #110 Milky Nude, #117 Chilling Brown, #201 Milky Pink, #303 Soothing Red, #315 Berry Break, #333 L’Interdit.

Vorige
Vorige

HYDRATEREN MET KENZOKI

Volgende
Volgende

SCRUBBEN MET BALMAIN