HYDRATEREN MET KENZOKI

Het verfrissende hoogtepunt van de dag! De KENZOKI Hydration Flow Fresh Melt-in Lotion is een onmisbare must-have om aan je dagelijkese skincare routine toe te voegen. De naam zegt het al, een en al hydratatie om jouw huid stralend, fris en veerkrachtig te houden. 

Waarom een lotion? De hydration flow lotion geeft de huid een hydratatie boost en zorgt ervoor dat andere huidverzorgingsproducten beter door de huid geabsorbeerd worden. Na het reinigen is dit een belangrijke stap om mee te beginnen. De hydration flow lotion bestaat uit een frisse geltextuur. Eenmaal op de huid aangebracht ervaar je een ontspannende geursensatie. Dep de lotion in je huid zodat het nog beter opgenomen kan worden. Het resultaat? De huid voelt flexibel aan en heeft een dewy finish.

KENZOKI hydration flow lotion bevat water-extract van de heilige lotusbloem gecombineerd met natuurlijk hyaluronzuur, die ervoor zorgen dat de huidbarrière verbeterd wordt. Hydratatie kunnen we allemaal wel goed gebruiken en is daarom geschikt voor elk huidtype. De lotion kan ’s avond en ‘s ochtends aangebracht worden. Check ook de hele nieuwe KENZOKI-lijn.

Door Shannon Orie

KENZOKI Hydration Flow Fresh Melt-in Lotion - €34,30. Verkrijgbaar via www.iciparisxl.nl.

Vorige
Vorige

ALIVE MET HUGO BOSS

Volgende
Volgende

ROSY-POUT MET GIVENCHY