IVY’S VEGAN HAARSPRAY

IVY is een duurzaam haarmerk van Nederlandse bodem. Het streven is een positieve bijdrage leveren aan de wereld. De producten bevatten ingrediënten die je gewoon kan uitspreken.

IVY Flexibele Spray is een must-have voor in het badkamerkastje. De spray is vegan, dierproefvrij, siliconen- en parabenen vrij. De formule bevat lijnzaadolie die het haar beschermt en herstelt. Door de vitamine E droogt het haar niet uit en zorgt het voor een goede vochtbalans. Ook beschermt de Flexibele Spray tegen de hitte van de föhn. Deze multifunctionele spray is op drie verschillende manieren te gebruiken. Van het preppen van haar, afstylen tot opfrissen. Het zorgt voor medium stevigheid maar maakt het haar niet zwaar of hard. Hoe te gebruiken?

1. Preppen: Voor meer stevigheid van het haar kan de Flexibele Spray als stylingslotion gebruikt worden door het op handdoekdroog haar te sprayen. Het resultaat? Een coupe met medium stevigheid en een mooie glans!

2. Afstylen: ‘Afgezakt’ haar is een nachtmerrie voor ieder kapsel. Om het haar niet te zwaar te maken kan de Flexibele Spray medium stevigheid bieden voor een natuurlijke look. Spray op droog haar met een afstand van 15cm.

3. Opfrissen: De Flexibele Spray heeft een heerlijke geur van bergamot, kokosnoot, jasmijn, sinaasappelbloesem en vanille. De geur is zacht en subtiel en kan perfect als haarparfum gebruikt worden. Doordat de spray het haar niet hard maakt blijft het haar soepel. Spray op droog haar met een afstand van 15cm.

Ook goed om te weten is dat de verpakking statiegeld bevat. Lege verpakkingen kun je inleveren bij AMI kappers salon waarbij je €0.50 per lege verpakking ontvangt. Ook is het mogelijk om 4 lege verpakkingen te versturen via het gratis antwoordnummer. In ruil daarvoor krijg je €2,50 korting op je volgende bestelling.

Door Shannon Orie

IVY Flexibele Spray €22,60 via ivyhaircare.nl

Vorige
Vorige

COCA COLA X MORPHE  

Volgende
Volgende

SPRANKELEN MET GIVENCHY