COCA COLA X MORPHE  

Morphe’s Coca Cola Collectie zit vol vrolijke tinten, met een speelse retro touch. Flashback to 1971. Check de hele collectie. MIRROR MIRROR tipt enkele highlights.

De tinten van het kleurige Awe Together Palette zijn een herinnering aan de zonnige Italiaanse heuveltop waar in 1971 een succesvolle Coca Cola campagne werd geschoten. Probeer de 18 zachte en matte tinten ie rijk zijn aan pigmenten. Het palet heeft een ingebouwde spiegel, handig voor onderweg. (€30,60)

Van sprankelend Nude tot Vampy berry. De 4-delige Mini Lipgloss Set met een boterzachte formule bevat een kleur voor elke mood en look. Superglanzend en plakt niet, klein van formaat dus handig voor onderweg. (€26,93 voor 4 stuks)

Sweep the Peace! Hippie-galore. Vijfdelige kwastenset, met synthetische haartjes en op maat gemaakt handvatten. De kwasten zijn geschikt voor alle oogtypen en gezichtsvormen, inclusief het te gekke Unity Brush etui. (€35,50 – t.w.v €52)

Het innovatieve borsteltje van de Coca Cola x Morphe nieuwe limited-edition mascara, zorgt dat je niet hoeft te ‘pompen’ in de huls. Dus: smooth smeren voor een optimaal effect voor extra volume en lange wimpers. (€14)

Door Sophie-Celine Hamer

 

Te koop via Douglas.nl en Morphe, Kalverstraat, Amsterdam

Vorige
Vorige

MARIA NILA'S HAAR THERAPIE

Volgende
Volgende

IVY’S VEGAN HAARSPRAY