MARIA NILA'S HAAR THERAPIE

Maria Nila is een Zweeds vegan haarverzorgingsmerk. De producten zijn diervriendelijk en vrij van onder andere sulfaten en parabenen.

Deze detox shampoo maakt op milde wijze het haar vrij van stylingproducten en overtollige oliën. Het verwijderd onzuiverheden en ophopingen zonder de natuurlijke balans van het haar en hoofdhuid te verstoren door de micellaire techniek.

De shampoo ruikt heerlijk fris door de groene komkommer, peer en perzik nectar die in de formule verwerkt zitten. Door kleine hoeveelheden van de schuimende gel te verdelen over het haar, heb je niet veel nodig. Na het uitspoelen, voel je direct dat het haar zachter aanvoelt. De Revive Shampoo voedt het haar met behulp van biologische ingrediënten.

Dankzij lijnzaad-extract wordt het haar beschermd tegen uv-straling en kleurvervaging. Dit in combinatie met het ingrediënt Aloë Vera kun je de shampoo dagelijks gebruiken. De Eco Therapy Revive Shampoo is geschikt voor elk haartype, curly-girl friendly en de verpakkingen zijn geproduceerd van oceaan-afval. Maak de Revive Therapy compleet met de Maria Nila Eco Therapy Revive haarmasker en conditioner.

Door Shannon Orie

Maria Nila Eco Therapy Revive Shampoo €30,- via marianila.com

Vorige
Vorige

VEGAN ZONNEN MET SOLEIL TOUJOURS

Volgende
Volgende

COCA COLA X MORPHE