VEGAN ZONNEN MET SOLEIL TOUJOURS

De 70% biologische Soleil Toujours Clean Conscious Antioxidant Sunscreen Mist SPF 30 is een heerlijke transparante mist die rijk aan antioxidanten is. Top voor het voeden en hydrateren van de huid.

De Sunscreen Mist bestaat uit een verfijnde emulsie die gemakkelijk uit te smeren is en snel droogt. Er ontstaat een dun laagje over de huid dat overigens niet plakt maar de huid mooi glad en glanzend maakt. Bij het sprayen van de mist komt er een subtiele citrusachtige geur vrij. Hmmm.

Deze bejubelde organic Sunscreen Mist bevat de gepatenteerde EcoSunComplex van het merk zelf. De formule bestaat uit een krachtige mix van rode algen, vitamine C-ester, vitamine E en bisabolol. Dit helpt om de SPF te versterken, UV veroorzaakte huidbeschadiging te verminderen, verlies van stevigheid te voorkomen en de gladheid van de huid te vergroten. Ook bevat deze Mist het extract van groene theebladeren en dat is rijk aan antioxidanten die oxidatieve stress helpen verminderen die door te lange blootstelling aan de zon kan ontstaan.

Hoe te gebruiken?  Breng de mist minimaal 20 minuten voor het zonnen aan. Spray over het lichaam met een afstand van 25 cm. Voor het gezicht is het slim om de spray eerst in je handen te sprayen en dan op het gezicht aan te brengen. De mist is gedurende 80 minuten waterbestendig en geschikt voor zowel gezicht als lichaam. De producten van Soleil Toujours zijn overigens ook veilig voor koraalrif, vegan, parabenenvrij en beschikt over een duurzame verpakking.

Door Shannon Orie

Soleil Toujours Clean Conscious Antioxidant Sunscreen Mist SPF 30 177 ml €38, 88 ml €23 via soleiltoujours.com

Vorige
Vorige

REINIGEN MET MILU

Volgende
Volgende

MARIA NILA'S HAAR THERAPIE