TRINNY LONDON PAKT ACNE AAN

Trinny London lanceert BFF Rebalance: een getint serum, dekkend én verzorgend.  Het serum komt voort uit Trinny Woodall's eigen strijd tegen acne. Dat zijn de beste producten!

Kiezen tussen een dekkende foundation of een gezonde huid hoeft niet langer. BFF Rebalance is een glans verminderende getint serum met verzachtende huidverzorgingsingrediënten, het is longlasting en zorgt voor een gezonde gloed zonder onzuiverheden te verergeren. Vanaf het eerste moment dat je een puistje voelt ontstaan tot het moment dat je onwelkome vijand vervaagt is BFF Rebalance er om je huid te ondersteunen.

Key-ingredienten zijn niacinamide, dat werkt tegen overtollig talg, vermindert de zichtbaarheid van poriën en houdt puistjes op afstand. Het kalmerende avocado-extract verzacht de huid en vermindert overtollig glimmen. Bioactieve stoffen van de nonivrucht houden de huid in balans. Hoe te gebruiken? Voor een mooie, gelijkmatige en zachte matte finish breng je het serum aan met je vingertoppen. Bouw de tint op in laagjes om de gewenste dekking te verkrijgen.

Trinny London, BFF Rebalance in 14 tinten. €45 via trinnylondon.com/eu/

Vorige
Vorige

YES weDO/

Volgende
Volgende

DIVINE BLUSH