YES weDO/

weDo/ is een nieuw eco-merk met een groot assortiment van vegan en cruelty-free haarverzorgingsproducten, elk met tot wel 50% minder ingrediënten dan gemiddelde haarmerken.

Over de introductie van het nieuwe merk zegt Wella Company Chief Marketing Officer, Laura Simpson: “Met de launch van weDo/ komen we tegemoet aan de groeiende behoefte van consumenten aan producten die goed presteren zonder gevolgen voor het milieu. We hebben niet alleen multifunctionele producten ontwikkeld die de grenzen van natuurlijke en ethische normen binnen de industrie verleggen, maar ons ook tot doel gesteld zo transparant mogelijk te zijn over onze verbeterpunten en -wensen.”

weDo/ is ontwikkeld met haarstylisten en wetenschappers van Wella haarverzorgingslabs, en zijn ontwikkeld om net zo goed te presteren als professionele haarverzorgingsmerken. Het merk is van 93% tot 99,7% van natuurlijke oorsprong en gecertificeerd als vegan door The Vegan Society. Het merk is nu het onofficiële ‘eco-lab’ van Wella Company geworden, dat kennis deelt en een positieve verandering in de hele onderneming tot stand wil brengen. De verpakkingen zijn van gerecycled materiaal én weer recyclebaar.

we/Do. Een greep uit de 14-delige collectie: Light & Soft Shampoo, een licht hydraterende, lichtschuimende shampoo voor fijn haar €18,90. Light & Soft Conditioner: een licht hydraterende conditioner voor fijn haar €19,90. Light & Soft Mask: een hydraterend masker voor fijn haar €24,90. Moisture & Shine Shampoo: een hydraterende, lichtschuimende shampoo voor normaal of beschadigd haar €18,90. Moisture & Shine Conditioner: een hydraterende conditioner voor normaal of beschadigd haar. €19,90. Verkrijgbaar bij geselecteerde salons en e-retailers

Vorige
Vorige

HYDRATEREN MET EMBRYOLISSE

Volgende
Volgende

  TRINNY LONDON PAKT ACNE AAN