MAGISCH HUDA PALET

Huda Beauty Rose Quartz Eyeshadow Palette is werkelijk waar betoverend. Het palet is geïnspireerd op Huda's favoriete kristal, Rose Quartz.

Dit magische palet beschikt over 18 sterk gepigmenteerde roze en aardse tinten. Ervaar de verschillende texturen, van fluweelzachte matte tinten, parelachtige metallics tot gemarmerde crèmes. En er is ééntje in het bijzonder, de parelachtige hybride gloss verwerkt met crushed stone. Oh zo mooi!

De pigmenten zijn blendable en ideaal om laagjes mee op te bouwen. De mooie shimmer pigmenten hebben ook minimum fall out dus ook aan het einde van de dag loop jij nog stralend rond met perfect opgemaakte ogen.

Hoe te gebruiken? Breng als basis laagjes matte poederoogschaduw aan. Creëer een oplichtend effect door met een oogschaduwborstel metallics en romige glitter aan te brengen op de oogleden. Breng een extra laagje aan met je vingers voor een hoogglanzend folie-effect. Wil je de parelachtige hybride gloss met crushed stones gebruiken? Breng dit aan op de oogleden zonder basis.

Huda Beauty Rose Quartz Eyeshadow Palette €67 via iciparisxl.nl en de ICI Paris Parfumerieën, thebeautyeditor.nl

Vorige
Vorige

GUERLAIN: ROUGE G

Volgende
Volgende

LIPPENLOOK À LA GUCCI