GUERLAIN: ROUGE G

Guerlains nieuwe Rouge C Legendary Reds collectie is een mooie rode ode aan een drietal iconische lipsticks van het Franse merk.

De Rouge G Legendary Reds van Guerlain vormen een ode aan het dna van het Franse maison. De 3 nieuwe versies van de iconische lipsticks worden uitgebracht in 2 finishes – matte fluwelig en gesatineerd. Als knipoog naar het verleden zijn de lipsticks versierd met de bij, het symbool van Guerlain, sinds het ontstaan van de legendarische Eau de cologne Impériale flacon.

Elke tint bevat een verwijzing na het jaar van verschijning: 1830 Rouge du Tigre, is een flamboyante steenrood, geinspieerd op de Aziatische lakkunst. 1870 Rouge Impérial is een diep bessenrood en een ode aan keizerin Eugenie. 1925 Roi des Rouges is een pure intense rood, eerder door Guerlain bedacht in de swingende roaring twenties.

Speciaal voor deze collectie brengt Guerlain een van zijn ster-etuis bekleed met rood fluweel (de Red Velvet-luxeverpakking) opnieuw uit in drie rode tinten, Majestic Ruby, Royal Burgundy en Luxurious Garnet.

Over het ontstaan van Guerlain lipstick: in 1828 bedenkt Pierre-François-Pascal Guerlain bij de opening van zijn eerste boetiek zijn eerste vloeibare product voor het kleuren van lippen en jukbeenderen: Bloom of Rose. In 1870 volgt de eerste lipstick Ne M’oubliez Pas. In de decennia hierna, bouwt Guerlain een bijzondere band op met lipsticks, of ze nu dienen om de lippen kleur te geven, of om gecombineerd te worden met de mythische namen en flacons van de parfumeur op de Champs-Élysées. In 2018 lanceert Guerlain zijn personaliseerde juweel-lipstick Rouge G. De romige satijnformule wordt een bestseller. In 2021 werd het assortiment uitgebreid.

Guerlain Rouge G Legendary Reds in satijn en matte €33 en €36. Via Guerlain.com

Vorige
Vorige

DOE DE EYE ROLL

Volgende
Volgende

MAGISCH HUDA PALET