WAT IS EEN BASISCHE DEO?

Niet alleen skin care, maar ook deodorants ontwikkelen. Nieuw is de komst van Alka® Deo, de eerste zogenaamde basische deodorant die totaal anders werkt.

Met een pH-waarde van 8,2 neutraliseert Alka Deo zure afvalstoffen, waardoor de ontwikkeling van transpiratiegeur wordt voorkomen. Doordat Alka Deo basisch is, wordt de verzuring van de huid en de groei van geur-veroorzakende bacteriën tegengegaan. Je lichaam kan de afvalstoffen kwijt, zonder dat daar zo’n nare transpiratiegeur aan te pas komt.

De deo bindt kwalijke vetzuren en zet ze om in geurloze zouten, zodat geuren direct en langdurig worden geneutraliseerd. Werkzame bestanddelen zijn o.a. magnesium uit zeewater en plantaardig zink. De huid zet de natuurlijke processen voorzet, omdat deze deo niet maskeert, blokkeert of verstikt. En je oksels ruiken!

Deze nieuwe unisex, vegan en aluminium vrije deodorant bevat geen allergenen en is geschikt voor alle huidtypes en ook verkrijgbaar in zakformaat voor €8,95 – 25ml, 75 ml €16,95. Via Alka.nl

Vorige
Vorige

GISOU HONEY INFUSES LIP OIL

Volgende
Volgende

Morphe X Pony