GISOU HONEY INFUSES LIP OIL

En ja hoor! Het is weer zover, zodra een nieuw Gisou product online in de verkoop gaat, is het in no time uitverkocht. Gisou Honey Infused Lip Oil, is sinds dinsdag te koop en was uitverkocht binnen 24 uur in Europa en binnen 6 uur in Amerika. Máááár niet getreurd vanaf morgen in restock! Overigens prachtig verpakt in een originele ontworpen flacon. Alleen daarom al een verzamel-item.

‘Als honing voor je lippen. Dat is de van honingdoordrenkte Honey Infused Lip Oil – zonder een plakkerig gevoel en voor lippen met een honinggouden glans. Je kan de olie gebruiken om je lippen te hydrateren, gladder en voller te maken, maar ook dragen onder je favoriete lippenstift om de glans te versterken,’legt de Nederlandse Gisou-oprichter, Negin Mirsalehi uit.

Gisou Honey Infused Lip Oil is verrijkt met duurzaam geproduceerde ingrediënten, gekozen op basis van hun natuurlijke beauty benefits. Honey Infused Lip Oil is als het ware een ultra-voedende, multi-tasking lipbehandeling, samengesteld uit een intens hydraterende combinatie van Mirsalehi Honing en hyaluronzuur en de Mirsalehi Bee Garden Oil Blend. Deze gepatenteerde olie-mix is een krachtige antioxidant, rijk aan Omega 3, 6 & 9 die het huidoppervlak diep voeden, versterken en langdurig hydrateren. Een ander, beschermend en verzachtend ingrediënt is biologische bosbessenzaadolie, rijk aan Omega 3 & 6 en goed voor een kalmerende en beschermende werking zodat de lippenhuidbarrière wordt versterkt. Hadden we al gezegd dat de honing afkomstig is uit de eigen Mirsalehi Bee Garden? Bij deze!

HOE AAN TE BRENGEN? Dankzij de handige aplicator glijd de olie makkelijk over de blote lippen, of breng het aan onder je favoriete lippenstift, mooi voor extra hydratatie en glans. Voor het zachtste, gladste effect: reinig en exfolieer je de lippen voor het aanbrengen van de olie.

Gisou Honey Infused Lip Oil 8ml - 0.27 fl.oz. €28 Via gisou.com

IMAGES: GISOU BY NEGIN MIR SALEHI

Vorige
Vorige

LA PAUSA CHANEL SPRING-SUMMER 2022

Volgende
Volgende

WAT IS EEN BASISCHE DEO?