LA PAUSA CHANEL SPRING-SUMMER 2022

De eindeloze zon, de blauwe zee, de heerlijke geur van oranje bloesems. Yes, Gabrielle Chanel wist wel waar het aangenaam verpozen was. Ze bracht haar vrije tijd graag door in La Pausa, een prachtige villa, naar eigen ontwerp, in de zonnig meditarranee.

Super zonnig is ook La Pausa, de nieuwe CHANEL Voorjaars/Zomer make-up collectie. Nu online en in winkels te koop. Koop voor inspiratie straks het nieuwe S/S Mirror Mirror nummer met gouden looks van make-up artist en Chanel ambassadrice Irena Ruben.

Goed, de collectie. Gloednieuw is de uitgebreide ROUGE COCO BAUME lip balm collectie in zes tinten en één transparante balm,. Allemaal überchic uitgevoerd in witte huls met gouden cc-logo. Deze verzorgende lipsticks met onder andere het nieuwe gepatenteerde ingrediënt Olive Oleoactive (een ode aan de plaatselijke olijfbomen) hebben de benefits van een balm, maar met kleur – van caramel beige (Natural Charm), het frisse roze My Rose tot helder In Love rood. Een aanwinst; deze zachte, mooie en verzorgende lipsticks!

Voor prachtige sprankelende ogen bedacht Lucia Pica, artistiek directeur make-up van ChANEL Les 4 OmbresMéditerranéen, een oogschaduwpalette met 4 verschillende tinten goud voor stralende ogen en voor wie écht wil shinen Ombre Première Laque, een vloeibare metallic gouden beige oogschaduw. Je brengt het vloeibare goud aan met een handige applicator en zult ontdekken dat je ogen de hele dag blijven sprankelen.

Voor de begeerde sun-kissed teint is er Blush Lumière, in koraal roze en terracota bruin. De glowy Baume Essentiel stick zorgt voor een mooi glanzende teint. Voor flashy nagels is er Le Vernis, 2 zomerse lakjes, een in pastelgeel (Riviera) en de ander (Terra Rossa) in een warme terracotta tint.

CHANEL LA PAUSA COLLECTIE: Rouge Coco Baume Teinte €38 (Natural Charm 914 - Flirty Coral 916 - My Rose 918 - In Love 920 Passion Pink 922 - Dreamy White 912 - Fall For Me 924)

Blush Lumiere Limited Edition €65 (Peche Rosee - Brun Roussi)

Baume Essentiel Ensoleille Limited Edition €42

Ombre Premiere Laque Lumiere 46 Limited Edition €34

Les 4 Ombres Mediterraneen 747 Limited Edition €57

Le Vernis Longue Tenue Limited Edition €27

Vorige
Vorige

PEELEN MET PAULA'S CHOICE

Volgende
Volgende

GISOU HONEY INFUSES LIP OIL