SUNDAY RILEY VOOR EEN FRISSE BLIK

De bestseller van Sunday Riley is zonder twijfel Auto Correct, een magische, liftende oogcrème die wallen en donkere kringen als sneeuw voor de zon laat verdwijnen.

Het concept achter alle Sunday Riley formules is de combinatie van high-tech wetenschap en plantaardige ingrediënten. Dat zorgt voor de meest effectieve producten die de huid daadwerkelijk verbeteren. Duurzaamheid, diversiteit en positiviteit staan hoog in het vaandel bij de Amerikaanse Sunday Riley oprichter (2009) en formuleerder van beautymerk.

Voor wie het merk nog niet kent, maak eerst kennis met Auto Correct, dé heilige graal voor het gebied rondom je ogen, gemaakt volgens een slimme samengestelde succesformule. Het mooie van deze crème is het instant effect, zodra je het onder je ogen aan hebt gebracht verschijnt al snel een fijne frisse blik. Algemeen bewezen ingrediënten is de ‘straktrekker’ cafeïne, in combinatie met het extract van de Braziliaanse ginseng wortel. Fijne lijntjes worden geplumpt door cacao en shea butter. Paardenkastanje- en extract is lief voor kraaienpootjes en zorgt mede voor die frisse blik.

Sunday Riley Auto Correct Eye Cream 15gr €65. Via Skins.nl

Vorige
Vorige

PENHALIGON’S EXCENTRIEKE KARAKTER GEUREN

Volgende
Volgende

SISLEY'S NIEUWE SKINCARE BASICS