PENHALIGON’S EXCENTRIEKE KARAKTER GEUREN

Vanaf 1870 lanceerde William Penhaligon zijn eerste weelderige parfums. Geïnspireerd door de Turkse baden in Jermyn Street, creëerde de Londense William, van oorsprong kapper, zijn eerste geur Hammam Bouquet. Zijn inspanningen en creaties bleven niet onopgemerkt, vooral niet door de Britse royals. Maak nu zelf kennis met The World According to Arthur, een avontuurlijk, spicy uniseks parfum.

Een van de sterkste troeven in Penhaligon’s rijke geschiedenis is het fenomeen storytelling, gelinkt aan geweldige geuren en een altijd origineel flacondesign en de verhalende, schitterende geïllustreerde verpakking. De alsmaar groeiende Portraits collectie staat in het teken van een eigenzinnige verzameling aristocratische dierenkarakters zoals Lady Blanche, Lord George en Mister Sam. Het nieuwste familielid is Arthur, de goudkleurige dop heeft de vorm van een sierlijke drakenkop.

De topnoten zijn vanille, grapefruit en wat je als eerste ruikt: wierook. Het is een elegante, zachte wierook dankzij de toevoeging van vanille. Dus dit is niet een wierookparfum als een loodzware deken. Ook aangenaam is het poederige aspect in combinatie met een zweem van kruiden en leertonen. Een heerlijke comfy winterse geur.

Nog geen idee wat je straks op je verlanglijstje voor 5 december of Kerst moet zetten of wat je cadeau wilt geven? Een eigenzinnig Penhaligon’s parfum stelt nooit teleur, en deze Arthur zeker niet.

Penhaligon’s, The World According to Arthur, 75ml €235. Exclusief via Skins.nl

Vorige
Vorige

ROSALIQUE: VOOR EEN EGALE TINT

Volgende
Volgende

SUNDAY RILEY VOOR EEN FRISSE BLIK