ROSALIQUE: VOOR EEN EGALE TINT

Een totaal egale tint is niet iedereen gegeven. Eigenlijk kent iedereen kent dit euvel wel. Het goede nieuws is dat roodheid en oneffenheden eenvoudig oplosbaar is.

De kleur groen is hét geheim tegen roodheid in de huid. Dergelijke groene crèmes bestaan al een tijd, maar sommige voegen meer toe. Zoals Rosalique 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF50, een crème van Nederlandse bodem, speciaal ontwikkelt voor de gevoelige huid. Rosalique dekt niet alleen de meeste rode huid maar ook Rosacea, Couperose, Keratosis Pilaris, huidveroudering en een ongelijke teint.

Daarnaast bevat Rosalique verzorgende ingrediënten die bewezen effectief zijn tegen de roodheid; α-Bisabolol, Zeoliet, Provitamine B5, Urea en shea boter. De huid blijft bovendien lang beschermd tegen UVA/UVB straling omdat Rosalique ook nog eens een SPF 50 bevat.

Rosalique breng je ’s morgens aan, het effect is meteen zichtbaar want de crème dekt meteen. Voor een blijvend effect is het raadzaam op later op de dag deze tevens verzorgende crème nog eens aan te brengen. Werkt ook als primer zodat je foundation mooier oogt.

Rosalique 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF50 €34,95/ Via Rosalique.nl

Vorige
Vorige

BEAUTY MET IMPACT

Volgende
Volgende

PENHALIGON’S EXCENTRIEKE KARAKTER GEUREN