D’ORSAY: DANDY OR NOT. G.A.

Het gerenommeerde Parijse D’Orsay (sinds 1830) verrast met het zinnenprikkelende Dandy or not. G.A. Een uniseks eau de parfum, en volgens parfumeur Sidonie Lancesseur een geur als een ‘bijna obsessieve verslaving’.

Deze nieuwe Dandy parfum is een herinterpretatie van D’Orsay’s Dandy uit 1925, destijds meteen succesvol door de ingenieuze blend van onder andere whiskey, rum, kruidig kaneel en een geurspoor van tabak en sandelhout. Mannelijk en mysterieus.

Maar de tijden zijn anders en de hedendaagse dandy houdt wellicht wel van whiskey maar is meer onvoorspelbaar, moderner. En kan zowel een vrouw als een man zijn. Sidonie Lancesseur, de parfumeur van de nieuwe uniseks Dandy, moest onder andere ook denken aan passie, impulsiviteit. “Ik wilde een onverwachte en herkenbare geur creëren door middel van het contrast tussen het licht rokerig Cuiré Black Tea-akkoord en een zoete en onschuldige sinaasappelbloesem. Ik wilde echt een onbegrensde geur als een bijna obsessieve verslaving.”

Snel je naar een van de Skins boutiques en ruik de topnoten van dit luxe, houterige spicy parfum met kardemom en grapefruit, hartnoten zwarte thee en oranjebloesem en als basis leer, cederhout, leer en patchouli.

D’Orsay Dandy Or Not, Eau de Parfum. 50ml €70 90ml €170. Via Skins.nl

Vorige
Vorige

BEAUTY MET IMPACT

Volgende
Volgende

BEAUTY MET IMPACT