GUERLAIN STROOIT MET STERREN

De Fly to the Stars collectie Collectie van Guerlain staat helemaal in het teken van sterren. Met een make-up collectie die is bezaaid met sterren in de vorm van gouden parelpigmenten. Feestelijker kan niet! Ontdek hier de verleidelijke .

Neem Terracotta Starlight. Deze luxe bronzer is versierd met gouden sterren, alleen al daarom is deze Terracotta variant een must-have. Een paar veegjes van dit sterrenstofpoeder over je gezicht en wég is die bleke winterse teint.

Helemaal nieuw is de veelzijdige gel-gloss, ideaal voor een vleugje magie. Je kunt deze transparante roze-gouden parelglitters aanbrengen op verschillende manieren. Op de jukbeenderen, voor een stralende teint of voor een glanzende top coat met een 3D-effect over oogschaduw of lippenstift. Het zorgt voor een spannende spiegeleffect.

Het Ombres G Stars in The Eyes palette, bevat vier ‘rijke’ tinten waaronder puur goud, warm roze en oranjebrons en mysterieus bordeaux. Samen vormen ze een harmonieus geheel en een feestje voor je ogen.

De 4 nieuwe Rouge G lipsticks zijn ingegraveerd met fijne sterretjes. Er zijn 2 fluwelige matte kleuren, pruimrood en helderrood. Van de 2 gesatineerde varianten kun je kiezen uit een rozig beige variant en een warme granaatrode. De luxe Rouge G hulzen zijn bestrooid met sterretjes, naar ontwerp van Guerlain’s creative director Violette. Een interview met haar lees je in MIRROR MIRROR #15. Check de shop.

Guerlain. Fly to the Stars Collectie. Terracotta Starlight €51, Multi-Use Gel-Gloss €38, Ombres G Golden Stars in The Eyes €72 Via guerlain.com & debijenkorf.nl

Vorige
Vorige

MORPHE X ABBY ROBERTS

Volgende
Volgende

MM NOVEMBER FAVORITES: PARFUM