MORPHE X ABBY ROBERTS

Wat een duo! De veelzijdige Britse Abby Roberts visagist, muzikant en TikTok-influencer lanceert in samenwerking met Morphe een waanzinnige make-up collectie.

Abby, die net zo vaak van haar kleur verandert als het grillige weer in de herfst, verrast onder andere met een 5-delige Artist Brush & Mixing Set met verfijnde kwastjes. Met dit ‘kunstenaarspalet’ in handen, voel je je Van Gogh!

Met kennis van special effects, bedacht Abby de 5 delige Pan Cake Liner Palette met hyper gepigmenteerde kleuren voor de meest expressieve looks. Voor het aanbrengen van intense kleuren als dieprood Bloody ‘el, Mama roze en blauw turqoois Mr Blue Sky. Ook in dit face paint doosje, 2 basics: gitzwart en spierwit.

Het klapstuk van de collectie is een 35-delige Pan Artistry Palettemet zowel felle knalkleuren als neutrale tinten met een matte, metallic en satijn finish. Je brengt deze hyper gepigmenteerde tinten aan met de zachte kwasten uit de 7-delige Essentiel Brush & Tubby Set inclusief blender. Alles verpakt in een handige toolkit koker. Aan de slag!

Vorige
Vorige

GEUR VOLGENS MARJOLEIN BASTIN

Volgende
Volgende

GUERLAIN STROOIT MET STERREN