IN DE OUD MOOD: MAISON FRANCIS KURKDJIAN

Ontdek het ingrediënt oud – ook bekend onder de naam oudh. Dit warme, fascinerende parfum ingrediënt is van oorsprong een kostbare exotische hars afkomstig uit het hout van de agarboom, en wint al jaren aan populariteit.

Maison Francis Kurkdjian, beroemd door de besteller Baccarat Rouge, verwerkt het op een toegankelijke en onweerstaanbare  manier in een unieke Travel Set. Het parfum OUD satin mood is niet alleen een prachtig cadeau om te geven, maar ook om zelf van te genieten deze feestdagen. De set bevat vijf refills en de gouden Globe Trotter travel case, zodat je jezelf altijd kunt omhullen met dit parfum uit de OUD MOOD-collectie.

Maison Francis Kurkdjian en Baccarat Rouge zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Daarom lanceert het merk speciaal voor de feestdagen Baccarat Rouge 540 sparkling body oil. De glinsterende olie heeft de geur van het kenmerkende, sensuele parfum, bevat 24-karaats goud en is geïnspireerd op het geheim van Rouge à l'or; een alchemie die wordt verkregen door kristal en goudpoeder te mengen, waardoor een delicate, gouden shimmer achterblijft op de huid.

Maison Francis Kurkdjian. OUD satin mood Eau de Parfum Travel set – 5 x 11 ml €225, Rouge à l’or, Baccarat Rouge 540 sparkling body oil – Limited Edition 200 ml | € 175. Exclusief via skins.nl

Vorige
Vorige

DE KERST-EDITIES VAN MIGLOT

Volgende
Volgende

M.A.C X WHITNEY HOUSTON