DE KERST-EDITIES VAN MIGLOT

Het Gentse parfumhuis en lifestylemerk MIGLOT schenkt ons de kans tot het delen van onvergetelijke momenten. Waar geniet van jij van in de winter?

Een van MIGLOTS’ negen aromatische Fragrance Mists is speciaal voor Kerst uitgebreid met twee typische Kerstgeuren. De groene formule van Miglot FM83 staat in het teken van de frisse geur van verse dennennaalden. Denk verder aan een mix van verkwikkend sinaasappel en mandarijn, warm cederhout en aangenaam zilversparbalsem. Kortom: vertrouwd met een twist.

De Fragrance Mist is geschikt voor het lichaam maar ook als huisgeur (de kunstkerstboom!) en om het beddengoed mee te parfumeren. Miglot FM 35 roept de gezelligheid op van een haardvuur. Ideaal om via een parfum in een handomdraai de vertrouwde geur van een knetterend haardvuur oproepen.

Zin om deze geurbeleving in huis door te trekken, brandt dan ook eens een sfeervolle Miglot geurkaars. Formule 21 bevat een verrassende combinatie van zacht jasmijn en roos, geruststellende vanille, frisse bergamot, en bedwelmend ambergris. De kaars is gemaakt in gelimiteerde oplage en handgemaakt in België.

Miglot FM83, Fragrance Mist 110ml €54,50. Miglot Scented Candle Limited Edition Formula 83 €44,50. Om december extra feestelijk te maken, krijgen alle klanten in die maand een MIGLOT Secret Santa bij aankoop vanaf 50 euro in het MIGLOT Fragrance Lab in Gent of via miglot.com

Vorige
Vorige

WITLOF: BOOST VOOR DE DROGE HUID

Volgende
Volgende

IN DE OUD MOOD: MAISON FRANCIS KURKDJIAN