NIEUW VAN CHARLOTTE TILBURY

Darlings! Charlotte Tilbury Beauty pakt uit met mooie toevoegingen aan de fameuze Pillow Talk Collectie, voor het eerst gelanceerd in 2013 met de award-winning Pillow Talk Lip Cheat Liner voor een perfecte mooie mond.  Maak je klaar voor een  Pillow Talk Party en ontdek je favoriete nieuwe kleuren!

Helemaal nieuw is Pillow Talk Multi-Glow highlighter voor een sprankelende glow. Dit mooi gemaakte palette bestaat in twee uitvoeringen: Dream Light (een meer ‘koele’ tint) en Romance Light (een warme tint). Het poeder, waarmee je diepte creeert, breng je aan op je jukbeenderen, slapen en ogen. Het bevat olie voor een zacht gevoel en glinsterende mica pgimenten voor glans. Wees er snel bij want beide zijn limited editions! Zoals gezegd de verpakking met parelmoer is oogstrelend, de poeder zelf is bedrukt met het motief van een gecapitoneerd kussen.

De twee nieuwe multi-use licht glanzende Pillow Talk Lip & Cheek Glow tinten zijn het warme rose-bud pink Colour of Dreams. Glijd makkelijk op de lippen en huid en meer diepe berry-pink Colour of Passion voor lippen en een frisse blos op je wangen. Met hydraterende vitamine e en verzachtend bijenwas voor een rijk voelden textuur.

En ja hoor ze zijn er weer, de populaire bestsellers Beauty Light Wand in Pillow Talk Original en Pillow Talk Medium voor de typerende Charlotte Tilbury gorgeous Pillow Talk glow!

Charlotte Tilbury Pillow Talk Multi-Glow€39, Pillow Talk Lip & Cheek Glow €39, Beauty Light Wand €35. Via Debijenkorf.nl Charlottetilbury.com

Vorige
Vorige

JULIETTE HAS A GUN: EEN SEVENTIES ODE

Volgende
Volgende

GEURERVARINGEN VAN BON PARFUMEUR