JULIETTE HAS A GUN: EEN SEVENTIES ODE

‘Ik doe graag dingen een beetje anders,’ vertelde Romano Ricci mij eens. De oprichter van Juliette Has a Gun Parfums, doet het inmiddels alweer een jaartje of vijftien anders, met stuk voor stuk onderscheidende parfums: in totaal zo’n 25 stuks.

Gloednieuw is Magnolia Bliss, een floral fruity ode aan de Endless Summer ’69, oftewel de zomer van 1969 toen het hippiedom hoogtij vierde. Oh die seventies, flower power, plaatjes draaien, polaroids, pastels, flared pants en natuurlijk de legendarische Janis Joplin & Jimi Hendrix (ja de muziek was toen écht beter!) Met dit alles in gedachten bedacht Romano Ricci een zomers parfum gemaakt rondom de heerlijke magnolia. Met als topnoot frisse bergamot, in het hart magnolia essence en pruim en als basis warm musk en ambroxan.

Nog een uitspraak van Romano Ricci: ‘Net als een bepaald kapsel, make-up of schoenen, is parfum als een ‘onzichtbare jurk’ die een look kan versterken.’ Dus…. spritz met Magnolia Bliss, en je voelt je zelfverzekerd, een tikje wild en verleidelijk. En anders: want vergeet vooral niet de lucht te kussen!

Juliette Has a Gun. Magnola Bliss Eau de toilette 50 ml €85. 100 ml € 110. Vanaf nu verkrijgbaar bij Skins Cosmetics, zowel in de boutiques als online

Vorige
Vorige

RAE MORRIS BIJ SKINS COSMETICS

Volgende
Volgende

NIEUW VAN CHARLOTTE TILBURY