NIEUW: WITLOF SUNCARE

Het duurde even, maar het Nederlandse vegan huidverzorgingsmerk Witlof Skincare, dat uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaat, breidt haar assortiment uit met suncare: een Nourishing Day Cream SPF30 en een Tinted Day Cream SPF30.

De Witlof crèmes bevatten (non-nano) zinkoxide en titaniumdioxide als natuurlijke zonnefilters. Hiermee voorkom je alle typen zonschade in de huid, zoals droogheid, rimpeltjes, pigmentatie en verlies van volume door huidbeschadiging. Rozenbottelzaadolie en appelwater voorkomen op hun beurt (hyper)pigmentatie en ze helpen ook om van bestaande pigmentvlekken af te komen.

Ingrediënten als aloë vera, rozenwater en hyaluronzuur maken de crèmes voedend en geven de huid een enorme boost. Zo is hyaluronzuur een echte vochtmagneet - een gram kan meer dan zes liter water vasthouden!  Ook is squalaan toegevoegd, een droge plantaardige olie die precies lijkt op huideigen talg en zich hierdoor makkelijk kan aanpassen aan de behoefte van de huid op ieder moment van de dag.  

De Tinted Day Cream SPF30 is een 3-in-1 dagcrème die alles bevat wat de huid nodig heeft qua voeding en bescherming, met als extraatje een prachtige egale glow. Voorlopig bestaat de getinte dagcrème in 1 variant, er wordt gewerkt aan meerdere varianten voor de diepere huidtonen zodat iedereen van dit product kan genieten. De crèmes hebben een zachte bloemengeur.

De twee nieuwe producten bevatten een natuurlijke zonnefilter die zorgt voor een breedspectrum UVA- en UVB-bescherming van factor 30. De producten bevatten geen microplastics of andere kunstmatige ingrediënten en zijn dus veilig voor het milieu en in het bijzonder voor koraalriffen. 

Witlof. Nourishing Day Cream SPF30 € 29,95 50ml, Tinted Day Cream SPF30 € 29,95 voor 50ml, Tinted Day Cream SPF30 € 14,95 voor 15ml. Via Online Holland & Barrett en

www.witlofskincare.com



Vorige
Vorige

FLUFFY BROWS MET PERFECT EYELASH

Volgende
Volgende

THE CHEMISTRY BRAND: VOOR HAND, VOET EN LICHAAM