THE CHEMISTRY BRAND: VOOR HAND, VOET EN LICHAAM

Iedere dag smeren we verfijnde producten op ons gezicht, maar hoe zit het eigenlijk met de huid van onze handen en voeten? Entree: The Chemistry Brand. Skincare voor het héle lichaam.

Door het gebruik van zo hoog mogelijke concentraties actieve ingrediënten pakt The Chemistry Brand huidproblemen effectief aan. De collectie bestaat uit verschillende producten. Op de MIRROR-MIRROR redactie ontvingen we Retin-Oil, een lichaamsolie verpakt in een vrolijke gele flacon met onder andere vitamine C en E. De belofte: huidverbetering en herstel, het tegengaan van ongelijke pigmentatie en tekenen van van veroudering. Wat meteen opvalt tijdens het aanbrengen van deze Retin-Oil is de fijne geur en de olie die gelijk intrekt en een subtiele glans achterlaat op de huid. Na een paar weken smeren, blijkt Retin-Oil onmisbaar. Het is de ideale quick fix voor je huid die gladder oogt en herstelt.

We zijn benieuwd naar de andere naar de andere The Chemistry Brand producten waaronder Hand Chemistry, een anti-age handcrème. HA3 Hand Hydrator is een moisturiser met drievoudige hydratatie om vochtverlies te voorkomen. Nóg rijker is  Extreme Hydration Concentrate voor een langdurige hydratatie van de huid en een zichtbare verbetering van de huidtextuur binnen 24 uur. 

Verwen je voeten met Heel Chemistry en ze zijn helemaal fris en klaar voor de zomer. De hydraterende crème werkt zowel aan de oppervlakte, als in de lagen daaronder om gebarsten of droge hielen te verzachten en herstellen.  Hyaluronic Acid Concentrate is de ultieme huidverzorging voor het lichaam. Door het voortdurend gebruik van actieve stoffen, waaronder hyaluronzuur, wordt de huid gehydrateerd en de textuur zichtbaar verbeterd. Alle producten zijn alcoholvrij, veganistisch en cruelty-free.

The Chemistry Brand Hand Chemistry 30 ml €9, Retin-Oil 100ml €24, HA3 Hand Hydrator 60ml €8, The Chemistry Brand Extreme Hydration Concentrate 100 ml €20, Heel Chemistry 100ml €17, The Chemistry Brand Hyaluronic Concentrate Moisturise 240ml €30. The Chemistry Brand is verkrijgbaar bij Skins Cosmetics, zowel in de boutiques als via skins.nl



Vorige
Vorige

NIEUW: WITLOF SUNCARE

Volgende
Volgende

BEACH WAVES MET BALMAIN