XLASH & DE MAGIE VAN GEL EYE-PADS

‘Ze helpen echt!’ antwoordde Pernell Kusmus onlangs op de VRAAG VAN DE DAG die weer gesteld werd tijdens de podcast De Modeshow https://podcastluisteren.nl/ep/De-Modeshow-Mode-meets-Beauty-in-De-Modeshow-6  - een superrr gezellige podcast over mode en beauty.

De vraag van Anniek de Ruyter was:’ Ik hoor de laatste tijd veel over gel eye-pads die je ‘s morgens vroeg moet aan brengen tegen opgezwollen ogen, wallen of donkere kringen. Ze zouden ook backstage bij modeshows worden gebruikt. Pernell, Hoe denk jij hierover?’ Inmiddels weet je het antwoord. En: de prijs – duur/goedkoop - maakt niet uit, als ze maar koel aanvoelen. Je bent voordelig uit met de nieuwe XLASH Rejuvenating Eye Gels, een vernieuwe versie van de Eye Gels. Voor €53 krijg je 60 stuks.

De mix van vitamine C, niacinamide en cafeïne egaliseren de teint, verzachten fijne lijntjes én zorgen voor een stralende en strakker uitziende huid. Hoe ’t werkt? Je plaatst per oog één gel patch op een schone, droge plek onder het oog. Laat 10-15 minuten zitten. Gooi de gel patch na gebruik weg en klop zachtjes met de vingertoppen onder de ogen om de opname van het serum te stimuleren.

De gouden tip van Pernell: Bewaar de Awakening Eye Gels in de koelkast voor een extra verkoelend en de-puffend effect.

 Xlash Cosmetics Awakening Eye Gels via www.xlash.nl voor €53

Vorige
Vorige

JA HET WIL, MET COTRIL

Volgende
Volgende

MOEDERDAGTIP: PARIS-PARIS VAN CHANEL