JA HET WIL, MET COTRIL

Als je haar er droog en doffig futloos oogt, is hydratatie dé oplossing. Hydratatie herstelt de haarschacht.

Het onderzoekslaboratorium van het luxe haarmerk Italiaanse Cotril (opgericht in 2008), formuleerde Hydra, een nieuwe hydraterende lijn die glans versterkt en de zachtheid herstelt. Het geheim van de Hydra-lijn zit hem in de vernieuwende formule, rijk aan actieve ingredienten: vitamine E-, granaatappel- en aardbeienextracten met een sterk antioxiderende en hydraterende werking. De frisse fruitige geur, waar de populaire Hydra lijn, naast diens buitengewone hydraterende en verzorgende werking bekend om staat, is ook verkrijgbaar in de vorm van een haarparfum.

Het multifunctionele parfum omhult het haar met een zoete, fijne geur, van vanille, melk, karamel en koffie. Amandelolie en olijfolie maken van de formule een voedend elixer die voor een instant shine zorgen terwijl vitamine E het haar beschermt tegen vrije radicalen en externe stoffen. Een must have omdat de Hydra

Weatherproof hair fragrance naast dat het een heerlijke geur heeft, ook als een styling product werkt tegen vochtigheid. Perfect om, het niet zo glamorous, Nederlandse weer te trotseren.

Cotril Hydra Hair Fragrance 100 ml €19,95. Cotril Shampoo 300 ml 23,50. Via www.cotrilprofessional.nl

Vorige
Vorige

HUGO BOSS & ALIVE INTENSE

Volgende
Volgende

XLASH & DE MAGIE VAN GEL EYE-PADS