HELL YEAH: ISAMAYA

De creatieve make-up artist Britse Isamaya Ffrench lanceert binnenkort haar eigen make-up merk: Isamaya. Te koop vanaf eind juni.

Alvast een kleine preview, de eerste the Industrial Collection bestaat uit een mascara, eyeshadow palette met 14 tinten, glow serum voor een glass skin, een lip lacquer en brow laminator.  Alle producten zijn al even out-of-the box als Isamaya’s gedurfe make-up looks. De verpakking is ook daring, want versierd met een piercing, oja en ze verkoopt ook T-shirts en sieraden.

Isamaya Ffrench werkt voor talloze magazine als visagist en is in dienst Burburry Beauty, ze is onder andere ook adviseur van de te gekke Byeredo make-uplijn. Nu doet ze het dus alleen. De concurrentie liegt er niet om; met make-uplijnen van collega make-up artists als Gucci Westman’s Westman Atelier, Pat McGrath Labs en Violette. Pre-order start op 27 juni via Isamaya.com of de producten ook naar Nederland worden verzonden is nog onbekend. De prijzen zitten in het midden-segment van zo’n €30 tot €100. Een van de meeste gerenommeerde fotografen, Steven Klein, schoot de campagnebeelden voor the Industrial Collection. Ja deze meid heeft het goed voor elkaar!



Vorige
Vorige

MARC-ANTOINE BARROIS: ENCELADE

Volgende
Volgende

3 X MÁDARA VOOR JE BODY