NIMYA’S ESSENTIALS VAN NIKKIETUTORIALS

Een tijdje terug lanceerde YouToube-ster/make-up artiest/personality Nikkie de Jager wereldberoemd als NikkieTutorials, haar eerste beauty-producten onder de naam Nimya. Nu ook te koop via Douglas.

In de 14 jaar waarin Nikkie de Jager actief is in de cosmeticabranche, zag ze talloze producten. Het is niet meer dan logisch dat op een gegeven moment de behoefte opborrelde om zelf aan te slag te gaan, met als streven het bedenken van het perfecte product. Dat werden er – voorlopig - vier. Dit zijn Nimya’s beauty essentials

Het License To Glow Serum is een glow-packed serum om binnen een mum van tijd een glowy huid te krijgen.  Het ananas extract is mild exfoliërend, hydraterend en verzachtend. Het grapefruit extract en de marula olie voeden en hydrateren de huid en verminderen roodheid. Ziet je foundation er een beetje grauw uit? Mix een paar druppels van het serum door de foundation.

Brr Brr Cooling Eye pakt vermoeid uitziende ogen aan. De hydraterende stick is samengesteld met cafeïne (bye bye wallen), groene thee-extract (kalmeert de geïrriteerde huid) en Squalaan (helpt roodheid te verminderen). Gebruik deze stick als super hydraterende primer onder foundation en concealer.

Set It & Forget It Setting Spray houd je make-up de hele dag perfect. Een fixerende laag over de make-up zorgt voor een optimaal resultaat. De spray geeft een verfrissend gevoel en levert een matte finish op met een heerlijke Nimya-geur.

De Where It All Starts Cream is zowel moisturizer als primer. “Because not to prime is a crime,” zegt Nikkie. De crème heeft een fluffy textuur en bevat glycerine (een heerlijke moisturizer), honing (helpt de huid te verzachten) en Lactic Acid (een milde AHA die dode huidcellen aanpakt).  

Nimya. License To Glow Serum 50 ml € 36,99, Brr Brr Cooling Eye 12 g € 21,99, Set it & Forget it Setting Spray 90 ml €24,99, Where It All Starts Cream,  45 ml € 29,99. Via Douglas.nl





Vorige
Vorige

HET VALSE WIMPER-EFFECT VAN SWEED

Volgende
Volgende

MARC-ANTOINE BARROIS: ENCELADE