GLOEDNIEUW VAN CLAY & GLOW

Het Nederlandse merk Clay and Glow bestaat 3 jaar. Drie jaar na de lancering van het ultieme kleimasker, verrassen oprichters Julia en Randy met de perfecte Sunscreen. Meer weten over het Clay and Glow-succesverhaal luister De Modeshow podcast voor een interview met de oprichters. https://podcastluisteren.nl/ep/De-Modeshow-Mode-meets-Beauty-in-De-Modeshow-5  

Sinds het beroemde kleimasker volgden nog een zestal succesvolle producten waaronder het zusje van het kleimasker, een heerlijke hydrarerende pot vol Avocado Masker. Ondertussen sleepte het merk in 2020 in de categorie Talent of the Year een prestigeuze Dutch Beauty Award binnen. Inmiddels vulden ze de prijzenkast bij met nog twee nieuwe Dutch Beauty Awards, waaronder de derde prijs voor Made in NL. Wederom een geweldige stimulans.

Het afgelopen jaar werd er hard gewerkt aan het perfecte zomerproduct: Protecting Face Sunscreen SPF 30. Deze snel absorberende formule voelt niet vettig en zorgt voor een mooie glow. Het is Julia en Randy ook gelukt om de crème, die overigens heerlijk ruikt, te formuleren voor alle huidskleuren en huidstypen. Je snapt, deze sunscreen mag niet ontbreken in je skincare routine. En hadden we het al gehad over de verpakking? Roze en zóóó begeerlijk!

Gecombineerd met het hydraterend Avocado Masker en het Vitamine C Serum versterken deze producten elkaar. Alle Clay en Glow producten zijn gemaakt in Nederland.

Clay and Glow Protecting Face Sunscreen SPF 30 50ml €29,95. Na het grote succes in Nederland, is Clay and Glow sinds eind vorig jaar te koop bij Ici Paris XL in België en Luxemburg



Vorige
Vorige

MAAK KENNIS MET HET GROENE LUÉ

Volgende
Volgende

GIVENCHY: 4 IN 1